Услуги за озеленяване и други дейности в София

Услуги за озеленяване, почистване и извозване в София. Нашата фирма за почистване и озеленяване на дворове прави терините красиви. Помагаме на хората да имат зелени градини и чисти домове. Услугите на Озеленяване.Ком в София са много и включват озеленяване, проектиране, почистване извозване и други.

Всички наши услуги са с високо качество. В София работим със строги стандарти на качество и еко-сообразност, грижим се за околната среда. Всички отпадъци се изхвърлят на съответните депа за правилно депониране на отпадъци.

Услуги за озеленяване, почистване и извозване от Озеленяване.Ком

Ето някой от основните услуги

 • Озеленяване на дворове и градини: Тази услуга обхваща засаждане на растения, подходящи за местните условия. Целта е да създаде уютна и естествена среда.
 • Проектиране на дворове и градини: Експерти в областта създават индивидуални проекти, базирани на клиентските предпочитания. Това включва избор на растения, материали и дизайн.
 • Напоителни системи: Проектиране, изграждане и монтаж на автоматични напоителни системи. Те осигуряват правилното и своевременно напояване на растенията.
 • Косене на трева: Редовно поддържане на тревните площи. Това включва косене на тревата на определена височина и събиране на отпадъците.
 • Рязане на храсти: Оформяне и подрязване на храстите, за да се поддържа естетичен вид и здравословен растеж.
 • Рязане на дървета: Професионално отстраняване на опасни клони и рязане на дървета, които застрашават сгради или са в лошо състояние.
 • Къртене на тухли и бетон: Разбиване и отстраняване на стари тухлени и бетонови конструкции. Обработване на повърхности за поставяне на нови материали.
 • Събаряне на сгради: Разрушаване на стари къщи, бараки и гаражи. Отстраняване на останалите материали и подготовка на мястото за ново строителство.
 • Изхвърляне на битови отпадъци: Събиране и изхвърляне на битови отпадъци на регламентирано депо. Поддържане на чистота и ред в жилищните обекти.
 • Почистване на боклук от апартаменти: Професионално почистване на домове, апартаменти и офиси. Извозване на всякакъв тип отпадъци и отстраняване на прах, мръсотия и други замърсители.
 • Извозване на стари мебели: Отстраняване на стари и ненужни мебели от жилища и офиси. Транспортиране и изхвърляне на мебелите на регламентирано депо за отпадъци.

Често задавани въпроси

Какво включва проектиране и озеленяване на дворове и какво представляват напоителните системи?

Проектите включват създаване на планове, консултация на клиентите и помощ за избиране на най-подходящия проект. Озеленяването включва засаждане на растения, избор на най-подходящия вид спрямо почвата и последваща поддръжка. Напоителните системи захранват растенията с вода, осигуряват здрав растеж и спестяват ресурси.

Как мога да поръчам почистване на двор и какви мерки за безопасност са необходими при разчистване на терени?

Свържете се с Озеленяване.Ком, обсъдете нуждите си и изберете най-подходящата услуга за вашата ситуация. Работим със специализирана техника, спазвавме строги стандарти и обезопасяваме работната зона.