Професионално озеленяване София

Ако искате да имате красива градина или озеленен двор, Озеленяване Ком може да ви помогне. Ние предлагаме различни услуги, свързани с професионално озеленяване в София.

Професионално озеленяване в София

Ето какво можем да направим за вас:

  1. Дизайн на градина и проект

Ние ще проектираме вашата градина или двор спрямо вашите желания и предпочитания. След това ще създадем проект, който да ви покаже как ще изглежда крайния резултат.

  1. Засаждане на растения

След като имате проекта, можем да засадим храсти, дръвчета, цветя и други растения на мястото, което сте избрали. Ще направим всичко по възможност, за да се получи идеален резултат.

  1. Тревни настилки и декоративни камъни

Ако искате да добавите малко зеленина или камъни за декорация, можем да ви предложим множество възможности. За тревни настилки можем да предложим различни варианти на килими, които можем да инсталираме бързо и лесно. За декоративни камъни предлагаме широк набор от цветове и размери.

  1. Поддръжка на градина

Ние можем да се грижим за вашата градина или двор, за да можете да се наслаждавате на красивия й вид. Това включва поливане на растенията, рязане на тревата, почистване на листа и други.

Често задавани въпроси

Колко време отнема процесът на озеленяване?

Това зависи от размера на проекта. Обикновено процесът отнема между ден и седмица.

Какви растения да избера за моята градина?

Можете да изберете най-добрата комбинация на цветя, храсти и дръвчета спрямо вашия вкус и климатични условия в София.

Каква е цената за услугата?

Цената за услугата зависи от размера на зоната, която трябва да се озелени. Винаги можете да се свържете с нас за конкретна ценова оферта.

Надяваме се, че тези кратки и лесни за разбиране обещания са ви помогнали да разберете повече за професионалното озеленяване в София. Също така се надяваме да сте разбрали как Озеленяване Ком може да ви помогне. Свържете се с нас за повече информация и най-добра цена за вашия случай.